1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti’de Erdan Demir ve Ahmet Karaçoban da adaylığını açıkladı

AK Parti’de Erdan Demir ve Ahmet Karaçoban da adaylığını açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şalpazarı İlçe Kongresi’ne sayılı günler kala, Zeki Çabuk‘un göreve devam edeceğini açıklamasının ardından Erdan Demir ve Ahmet Karaçoban da kongrede başkanlığa aday olacaklarını açıkladılar.

Şalpazarı eski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Ahmet Karaçoban, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti’nin hizmetteki gücünü Şalpazarılı vatandaşlara hissettireceğini ifade ederek, “Bu işin nasıl yapılacağını herkese göstereceğim” dedi. Karaçoban’ın açıklaması şöyle:

“Saygıdeğer Şalpazarılı hemşehrilerim;

Şalpazarı’nda 33 yıl kamu görevi yaptım. Öğretmenlik, okul ve pansiyon müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulundum.  STK’larda görev aldım. 3 yıl Şalpazarıspor kulüp başkanlığını yürüttüm. Şalpazarıspor’u 2’inci Amatör Küme’den 1’inci Amatör Küme’ye yükselttik. 2023 yılında emekli ayrılarak, AK Parti’ye üye olarak siyasete atılmaya karar verdim.

Değişim, adalet ve hizmet için göreve talibim

Şalpazarı’nın sorunları her geçen gün çığ gibi büyüyor. Vatandaş hizmet alamıyor. AK Parti’miz İlçemizde yerelde ve genelde sürekli oy kaybediyor. Bu gidişe dur (!) demenin zamanı çoktan geldi.

Önümüzdeki AK Parti İlçe Kongresi’nde, Şalpazarı’na değişimi, adaleti ve hizmeti getirmek için başkan adayı olacağım.  Emekliyim. Eğer partililerimiz uygun görür, destek verirlerse bu görevi en iyi şekilde yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bugüne kadar; Şalpazarı ÇPL’de, ÇPL Pansiyonu’nda, İmam Hatip Lisesi’nde, Şalpazarı Atatürk Ortaokulu’nda, Şalpazarıspor’da, Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi’nde yaptığım hizmetler ortada. Eğer AK Parti İlçe Başkanlığı görevine gelirsem,  Şalpazarı’nın sorunlarını bir bir çözeceğim. Bu işin nasıl yapıldığını herkese göstereceğim. İşim gücüm İlçemize hizmet olacak. AK Parti’mizin hizmet gücünü Şalpazarı’na hissettireceğim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir